iloveyouu capital A

capital a . awak dah buat hati kite berbunga-bunga taw . hee , semenjak kite kenal awak . kite dah mula sayang awak . aww aww . awak baik gile boleh ? kalau bergayut dengan awak . memang tak ingat dunia kan ? madah berdekak je 24 jam . HAHA .

eh awak . semalam kite bergayut lame gile . best kan ? thanks awak sebab sudi layan budak longoi macam saya ni . hee , awak ^^ suare awak comel bole ? macam teletubies tuh . aww aww . kite suke dengar suare awak yang comel tuh .

awak cakap awak takkan tinggalkan saya kan ? ocay janji taw awak . but , bulan 8 nihh awak dah pindah KL . jauh bole ? hmm , nanti mesti kite rindu awak gile gile kan . awak awak . jangan pindah bole ? demi kite ? kite tak kuat tak de awak . please ?

hmm , awak awak . whyy semalam cakap bukan bukan kat kite ? awak tahu tak kite nangis sampai mate kite sepedd >< hmm awak cakap *cube bayangkan kalau esok ade orang text awak , dia cakap yang kite dah meninggal dunia .hmm tyme tuh kite terus terdiam kan ? hmm

awak , whyy awak sanggup buat ape je untuk kite ? ocay , semalam awak sanggup keluar malam-2 pegi kedai sebab nak topup . awak nak tpup sebab awak takut kite marajuk kalau awak tak call kite . hmm . ya Allah . awak , kite tak kesah laa . alahai . awak tahu tak kite risaukan awak ? awak tuh dah laa tengah demam . then bawak motor malam-2 . haishh

then kite call awak banyak kali . awak tak angkat kan ? haish , tyme tuh kite risau gile . kite takut jadi ape-2 kat awak . sampai kite tertidur dibuatnya :]

akhirnya , awak call kite kan ? awak cakap awak baru balik rumah . hee . lega hati kite taw :] awak cakap ade 19 misscall dari kite . kite risau kan awak , sebab tuh kite call awak banyak kali . tapi rupenye awak tak bawak fon :'[


tutt tutt tutt . HAHA , termati . sebab kewdt awak habis . tibe-2 awak call kite gune fon sape ntah . awak cakap kewdt awak habes . then awak suruh kite tidur . before tidur tuh awak suruh kite basuh kaki . nanti kite boleh mimpikan awak . HAHA . kelakar laa awak nih . pas tuh awak cakap * ocay laa bye , iloveyouu , imissyouu . askum :]

hee , then kite jawab laa . awak , siyez kite cakap . awak lain gile daripada laki-2 yang lain . kite sayangg awak sangat sangat . kite tak nak hilang awak . kite tak kuat bile tak de awak :[ iloveyouu capital A <3

aww aww , sila like !

2 July 2011

ocay , hari nih shin rase bersalah gile kat budak-2 . sad boleh ? hmm . ocay let's we start the story :]

first dalam pukul 1 lebih . shin gerak pegi bandar dengan kak long , adik , pinad n honeybooneyboo <3 dalam pukul 2 lebih . kiteorang sampai . then terus pegi kebayan . nak makan . laparrrrrrrrr :[ then tyme otw tuh , terserempak dengan raden . haishh . ape laa :]

ocay , lepas tuh . gerak cs ape sume laa , . nak meet membe-2 . first shin meet abang shin . sape sape ? adeq lala . kenal ke ? hee , then meet redhwan fahmy . HAHA . malu kott nak jumpe :]  dia tinngi gile boleh ? Hee <3

then jalan-2 ape sume . lepak . HAHA . then pegi kotaraya . meet dgn kaka humaira :] aww aww . shin peluk dia <3 masehhh kaka <3 tapi shin dapat meet dia kejap je :[ sebab shin dah nak kene balik :]

for ahpex . shin mintak maaf sangat sangat . shin beriye ajak ahpek hang . tapi shin tak jalan nan ahpek semua . i'm so sorry :[ shin janji lepas shin habes exam ape sume . shin hang dgn ahpek :] sorry korunk sebab tak dapat hang lame dengan korunk . btw thanks sebab teman aku hang :]

aww aww , sila like !