2 July 2011

ocay , hari nih shin rase bersalah gile kat budak-2 . sad boleh ? hmm . ocay let's we start the story :]

first dalam pukul 1 lebih . shin gerak pegi bandar dengan kak long , adik , pinad n honeybooneyboo <3 dalam pukul 2 lebih . kiteorang sampai . then terus pegi kebayan . nak makan . laparrrrrrrrr :[ then tyme otw tuh , terserempak dengan raden . haishh . ape laa :]

ocay , lepas tuh . gerak cs ape sume laa , . nak meet membe-2 . first shin meet abang shin . sape sape ? adeq lala . kenal ke ? hee , then meet redhwan fahmy . HAHA . malu kott nak jumpe :]  dia tinngi gile boleh ? Hee <3

then jalan-2 ape sume . lepak . HAHA . then pegi kotaraya . meet dgn kaka humaira :] aww aww . shin peluk dia <3 masehhh kaka <3 tapi shin dapat meet dia kejap je :[ sebab shin dah nak kene balik :]

for ahpex . shin mintak maaf sangat sangat . shin beriye ajak ahpek hang . tapi shin tak jalan nan ahpek semua . i'm so sorry :[ shin janji lepas shin habes exam ape sume . shin hang dgn ahpek :] sorry korunk sebab tak dapat hang lame dengan korunk . btw thanks sebab teman aku hang :]

aww aww , sila like !