no title =='



ocay , tepat pukul 7:00 pagi tadi ibu aku kejut * kak bangun , dah pagi nihh  aku buat bodoh je . HAHA  sorry mum ? ngantuk gile laa weyh .

then , terus pergi kat cermin . nak tengok jerawat aku makin teruk or what . haa , ocay bagus ! makin pulih , alhamdulillah . thanks god .

hmm , pas tuh cari handphone aku . tengok ade 2 message . from syadza & tettttt . HAHA  syadza cakap * weyh esok puase ! HAHA , sorry dhoe , nak puasa apenye tak niat ape sume . then tetttttt bagi aku message  * goodnight , hee iloveyouu <3  then aku rep , *good morning , hee iloveyouutoo <3

tak sia-sia aku bangun awal . cehh wahh ! awak , sorry sebab malam tadi kite tak online . kite buat homework kite laa  . sorry ? hee ocay chaw .

aww aww , sila like !